Καμία συναίσθηση της κατάστασης δεν φάνηκε να έχει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (0-1), ο Ζεσούαλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος εξέφρασε την άποψη πως ο Παναθηναϊκός… δεν έπαιξε και άσχημα σήμερα και αφού τόνισε πως η ευθύνη της ήττας βαραίνει άπαντες στην ομάδα, δεσμεύτηκε πως εκείνη θα παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον!

«Χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά όχι το πρωτάθλημα, υπάρχουν 15 παιχνίδια ακόμα, στα οποία θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι την στήριξη και εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Θέλουμε να πιστεύουν σε μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα και συνέχισε:

«Η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε άσχημα. Απλά σε μερικές στιγμές έβλεπα ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα αν ήταν πιο ήρεμοι. Εγώ και οι παίκτες μου, όμως, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνει ενωμένη όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Αφού τόνισε, δε, πως για ήττες σαν την αποψινή «η ευθύνη είναι πάντα όλων. Εμένα, των παικτών της διοίκησης», κατέληξε:

«Σε ό,τι αφορά την δική μου, την αναλαμβάνω προσωπικά. Και επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα κατά πρόσωπο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ξέρουν ότι οι παίκτες μου θα παίξουν πολύ καλύτερα στο μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR