Το ντεμπούτο του κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας αναμένεται να κάνει την Κυριακή ο Μπόγιαν Μαλέσεβιτς (25, 1.99), ο οποίος «έπεισε» για την αξία του τον Γιώργο Ζευγώλη και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τους Ροδίτες. Η ΚΑΕ έστειλε ήδη από την Πέμπτη τα χαρτιά του Βόσνιου πλέι μέικερ στην ΕΟΚ, καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα για να προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του παίκτη.
Ο πρώην παίκτης της Χαποέλ Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει την ίδια μέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να γίνουν οι τελικές διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.
Εν τω μεταξύ, ο Λάρι Αγιούσο είναι αυτήν τη στιγμή ο διακαής πόθος του Γιώργου Ζευγώλη, καθώς τον εμπιστεύεται από τη συνεργασία που είχαν στον Ιωνικό Ν.Φ. Ο Πορτορικανός έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και ο εκπρόσωπός του βρίσκεται σε επαφή με τον νεοφώτιστους.
Εν τω μεταξύ, στο «σμαραγδένιο νησί» επέστρεψε την Πέμπτη ο Φράνκο Νάκιτς, καθώς ο Ζευγώλης πήρε πάνω του την ευθύνη για παραμονή του παίκτη. Πάντως οι αλλαγές στο ρόστερ δε σταματάνε και θα συνεχιστούν μετά την αναμέτρηση στο κλειστό της Νεάπολης, όπου αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του τραυματία Αλέξη Παπαδάτου.
Την Παρασκευή το μεσημέρι η ΚΑΕ θα παρουσιάσει επισήμως τον Γιώργο Ζευγώλη στο «Βενετόκλειο».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης