Η προσπάθεια της Τότεναμ να αποκτήσει έναν επιθετικό είναι γνωστή. Ένας από τους πλέον διάσημους μάνατζερ της Ρωσίας, ο Κονσταντίν Σαρσανίγια, αποκάλυψε πως η λονδρέζικη ομάδα έκανε προσφορά 8 εκ. λιρών για να αποκτήσει τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ, όμως η νέα διοίκηση της Ζενίτ δεν παραχωρεί τον παίκτη.

«Ένα μήνα πριν συναντήθηκα με τον αθλητικό διευθυντή της Τότεναμ και τον πρόεδρο της Ζενίτ και διαπραγματευόμασταν τη μεταγραφή του Κερζάκοφ. Οι Άγγλοι ήθελαν να αποκτήσουν τον παίκτη, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στη Ρωσία. Η ομάδα έκανε προσφορά 8 εκ. λιρών, όμως απορρίφθηκε αφού η διοίκηση της Ζενίτ ήξερε πως θα αναλάβει την ομάδα η Γκάζπρομ», τόνισε ο μάνατζερ του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Η Γκάζπρομ είναι μία από τις πλέον μεγάλες εταιρίες στη Ρωσία και ασχολείται κυρίως με το φυσικό αέριο. Προς το παρόν φαίνεται πως δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον παίκτη, εκτός κι αν περιμένει μία ακόμα μεγαλύτερη προσφορά για τον Κερζάκοφ, που πάντως τη σεζόν που πέρασε δεν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!