Βαθιά βαθμολογική ανάσα μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ το απόγευμα τρου Σαββάτου και σίγουρα όλοι στον «γηραιό» αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την τροπή του πήρε η αναμέτρηση. Όμως στους «κυανόλευκους» γνωρίζουν καλά πως δε φτάνει μόνο η συγκεκριμένη νίκη για να πετύχει η ομάδα τους στοχους της και κοιτούν τη συνέχεια.

Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην ομάδα είναι τα γεγονότα που έχουν προκύψει με τον Λαβέλ Φέλτον. Ο Αμερικανός άσος θέλει να φύγει από το «Ιβανώφειο», φέρνοντας ως δικαιολογία την οικονομική ασυνέπεια που υπάρχει προς το πρόσωπό του από πλευρας διοίκησης, με τους «κυανόλευκους» να υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται αυτή η κατάσταση, αφού στον παίκτη δεν έχει καταβληθεί μόνο ο μισθός του Δεκεμβρίου, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να καταβληθεί.

Πάντως από τν «γηραιό» επισημαίνεται πως έχουν δοθεί στον παίκτη πράγματα που ίσως δε θα έπρεπε και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος. Θα εξεταστεί πάντως ενδεχόμενο παραχωρησής του, εφόσον υπάρξει μια καλή πρόταση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube