Διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και να υπογράφει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιόν, ο Μίκαελ Σιλβέστρ. Η μέτρια αγωνιστική κατάσταση του Γάλλου διεθνή έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του παίκτη.
Η επιμονή του Άλεξ Φέργκιουσον να δημιουργήσει μια απροσπέλαστη άμυνα, είχε ως αποτέλεσμα τις μεταγραφές των Πατρίκ Εβρά και Νεμάνια Βίντιτς. Ο Σιλβέστρ πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί μετά την έλευση των δύο αυτών παικτών και διαμηνύει ακόμα και την πιθανότητα επέκτασης του συμβολαίου του πέρα από τους εναπομείναντες 18 μήνες της συμφωνίας.
«Δεν με νοιάζει τι γράφεται», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στη «L’Equipe». «Παίζω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και φαντάζομαι ότι ο προπονητής μου είναι ικανοποιημένος με την παρουσία μου. Αν δεν ήταν θα μου το είχε πει. Δεν φεύγω από τη Γιουνάϊτεντ. Μένει ακόμα ενάμισης χρόνος βάσει του συμβολαίου μου και δεν είμαι στη λίστα των αποχωρήσεων. Δεν ξέρω από που προήλθαν οι φήμες περί μετακίνησής μου στη Λιόν. Το μέλλον μου είναι στη Μάντσεστερ και θα δούμε στο τέλος της περιόδου αν ο σύλλογος σκέφτεται να με κρατήσει παραπάνω. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν τέσσερις παίκτες για δύο θέσεις τώρα. Θα υπάρξει ανταγωνισμός αλλά δεν ανησυχώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.
Οι άνθρωποι της Λιόν, που φέρονται να έχουν κινηθεί και για τον Γκλεν Τζόνσον της Τσέλσι, αρνούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το ενδιαφέρον για τον Σιλβέστρ είτε τον Ιανουάριο είτε στο τέλος της σεζόν.
Eπιμέλεια: Βίκυ Αναγνωστάκη