Δηλώσεις για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΜΕΝΤ έκανε ο Ντάρκο Ρούσο, δηλώνοντας ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. «Προετοιμαζόμαστε χωρίς τον Παναγιώτη Λιαδέλη», είπε για τον Έλληνα γκαρντ ο τεχνικός του Απόλλων Πατρών.

Μπορεί να είναι νεοφώτιστη, αλλά σίγουρα είναι επικίνδυνη. Ο Ντάρκο Ρούσο υπολογίζει την ΜΕΝΤ, καθώς το Σάββατο ο Απόλλων Πατρών ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για αντιμετωπίσει τους «μπλε»

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Σαββάτου, για την πιθανή απώλεια του Παναγιώτη Λιαδέλη, αλλά και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ράντι Χόλκομπ: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ.

Είναι μια ομάδα επικίνδυνη, που εκτός του Άρη Θεσσαλονίκης, καμία άλλη δεν την κέρδισε εύκολα. Πιστεύω οι παίκτες μου, να ανταποκριθούν των δυσκολιών, προκειμένου να... ρεφάρουν την ήττα που έκαναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Όσο αναφορά τον Παναγιώτη Λιαδέλη ο Ντάρκο Ρούσο είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν θα παίξει ή όχι, θα γίνουν εσωτερικές αλλαγές και προετοιμαζόμαστε χωρίς τον Παναγιώτη Λιαδέλη»

Αμφίβολος δεν είναι μόνο ο Έλληνας γκαρντ, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης οι Τσάκιτς και Ντέιβις, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να φύγουν από το γήπεδο με ράμματα: «Οι Τσάκιτς και Ντέϊβις, έχουν κάνει ράμματα στο κεφάλι, αφού συγκρούστηκαν μεταξύ τους και την Τετάρτη θα φανεί, κατά πόσο είναι έτοιμοι, να αγωνιστούν κόντρα στη ΜΕΝΤ, θα περιμένουμε. Πάντως είμαι αισιόδοξος, ότι θα μπορέσουν μα παίξουν και να μας βοηθήσουν»

Τέλος ο Ντάρκο Ρούσο αναφέρθηκε και στον Ράντι Χόλκομπ: «Ο Χόλκομπ δεν είναι έτοιμος και δεν ξέρω για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα τον χρησιμοποιήσω, αν παίξει θα είναι στη θέση 3 ή 4».

Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!