Οι υπογραφές λείπουν για να οριστικοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου του Άντι Κόουλ με την Μάντσεστερ Σίτι για ακόμα ένα χρόνο. Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας, Στιούαρτ Πιρς.

«Το συμβόλαιο έχει εγκριθεί από τον ατζέντη του. Μένει μόνο να βάλει την υπογραφή του. Ο Άντι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έχει παίξει καλά για την ομάδα μας. Επηρεάζει θετικά τους νεαρούς παίκτες μας και θέλει να μείνει για ένα χρόνο ακόμα», δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε πως το μέλλον του Άγγλου επιθετικού είναι στους πάγκους.

«Ελπίζει να γίνει προπονητής στο μέλλον. Αν μάλιστα θέλει να βοηθήσει εγώ πολύ ευχαρίστως θα τον αφήσω να το κάνει. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους μεγάλους παίκτες της ομάδας. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με την προπονητική υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν. Το ίδιο θέλω να κάνω κι εγώ».

Ο 34χρονος επιθετικός έχει 18 συμμετοχές (τις 17 ως βασικός) με τη φανέλα των «σίτιζενς» αυτή τη σεζόν και έχει σκοράρει οκτώ φορές.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!