Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, παραδέχθηκε πως η οικονομική απώλεια για το 2005 ήταν ύψους 140 εκ. λιρών, κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στη μέρα.

Πάντως, σε δηλώσεις που έκανε ο Μπακ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αγγλίας έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους των «μπλε»: «Είχαμε απώλειες το 2004 και αυτό ισχύει και για το 2005, όμως προσπαθούμε να μετατρέψουμε την επόμενη χρονιά σε κερδοφόρα. Υπάρχει μία προοπτική και αυτό έχει να κάνει με τις συνεργασίες μας. Δώσαμε 25 εκ. λίρες στην UMBRO για να λύσουμε το συμβόλαιό μας και να υπογράψουμε άλλο με την Adidas, το οποίο είναι δεκαετές και ιδιαίτερα επικερδές».

Η παρουσία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει διαθέσει ένα τεράστιο ποσό από τότε που βρίσκεται στους πρωταθλητές Αγγλίας, δεν πρόκειται να επηρεάσει την οικονομική πολιτική του συλλόγου, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Τσέλσι: «Στο μεταγραφικό παζάρι οι παίκτες έχουν άλλη τιμή για την Τσέλσι και άλλη για τις υπόλοιπες ομάδες. Όμως πολλές φορές δεν ολοκληρώνουμε μία μεταγραφή εξαιτίας του κόστους».

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!