Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό και Άρη στο πρωτάθλημα, οι Αμαρουσιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Πανιώνιο στο κλειστό του Αγίου Θωμά. «Είναι πολύ πονηρό αυτό το παιχνίδι και πρέπει να έχουμε το νου μας γιατί ο Πανιώνιος έχει δυνατότητες και κάποιους παίκτες με προσωπικότητα. Κλειδί είναι να τον κρατήσουμε κάτω από τους 65 πόντους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπουντούρης, για την αναμέτρηση με τους νεοσμυρνιώτες.

Αν και οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν πετύχει εκτός έδρας νίκη μέχρι στιγμής, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως ο προσεχής αντίπαλός τους, διαθέτει παίκτες με επιθετικό ταλέντο που μπορούν να κάνουν πολλές «ζημιές» αν δεν προσεχθούν. Το ευχάριστο για τον «δράκο», είναι το πλήρες «οπλοστάσιό» του μετά από πολύ καιρό.

Τέλος, την Παρασκευή το πρωί, παίκτες, προπονητικό και διοικητικό τιμ επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο τον παλιό φροντιστή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και να του δείξουν πόσο τον σκέφτονται μετά το ατύχημα που είχε με την μηχανή του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube