Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Γκάμπρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Γκάρντιαν», ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ενημέρωσε τον παίκτη πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της αρεσκείας του.

Η Γουέστ Χαμ θέλει να βρει έναν έμπειρο παίκτη που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Τόμας Ρέπκα. Ο Πολωνός Μάρτσιν Μπατσίνσκι που δοκιμάστηκε δεν άφησε καλές εντυπώσεις και πλέον η περίπτωση του Γκάμπρι μοιάζει ιδανική για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Το μοναδικό πρόβλημα για τα «σφυριά»είναι ο πρόσφατος σοβαρός τραυματισμός του 26χρονου Ισπανού, που τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλούς μήνες. Ωστόσο, η ικανότητα του Γκάμπρι να παίζει και στο κέντρο του γηπέδου αλλά και η ποιότητα που διαθέτει ίσως μετρήσουν περισσότερο στην απόφαση της διοίκησης της Γουέστ Χαμ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!