Η παρουσία του Ρομπίνιο στα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η «βασίλισσα» δείχνει βελτιωμένη εσχάτως. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για τον Βραζιλιάνο άσο με τα καλύτερα λόγια.

«Είναι σημαντικό να βλέπεις τον Ρομπίνιο να πηγαίνει καλά γιατί στην αρχή της σεζόν όλοι αναρωτιόντουσαν αν θα τα καταφέρει ή όχι. Βλέποντάς τον να παίζει όπως τώρα, καταλαβαίνεις ότι θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Απλώς του έλειπε λίγη αυτοπεποίθηση για να βρει το ρυθμό του», τόνισε ο 30χρονος μέσος της Ρεάλ.

Το αξιοπερίεργο είναι πως ο Ρομπίνιο δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του με τον Χουάν Ραμόν Λόπεθ Κάρο στον πάγκο των «μερένχες» και όχι με τον συμπατριώτη του, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Ο Μπέκαμ στάθηκε και στην αλλαγή προπονητή και στις συνέπειες που είχε.

«Είχα πει ότι οι πρώτοι δύο μήνες με τον Λόπεθ Κάρο στον πάγκο θα ήταν δύσκολοι, γιατί θα δουλεύαμε σκληρά για να βρούμε τη φόρμα μας. Τώρα που πέρασε το αρχικό διάστημα φαίνεται ότι βελτιωθήκαμε στα τελευταία παιχνίδια μας. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως να βελτιωνόμαστε, ώστε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ο Λόπεθ Κάρο μου ζήτησε να παίζω πιο πλάγια, περίπου όπως έπαιζα στην Γιουνάιτεντ. Δεν με προβληματίσουν τα συστήματα, αλλά τώρα χαίρομαι περισσότερο το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube