Την πεποίθηση πως ο Άρης θα διπλασιάσει τις νίκες του επί του Πανιωνίου και θα προκριθεί στα προημιτελικά του Uleb Cup και θα προκριθεί στην προημιτελική φάση του Uleb Cup, όπου θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τη Βιλερμπάν (νίκησε τη Ζελέζνικ με 23 πόντους διαφορά) παρουσιάστηκε ο Αντρέα Ματζόν μιλώντας στον Αθλητικό Metropolis. Ο Ιταλός τεχνικός των «κιτρίνων» είδε την ομάδα του να επιβάλλεται με 72-70 των «κυανερύθρων» στο κλειστό του Ελληνικού και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Μόνο εμείς και η ομάδα της Μόσχας κέρδισαν εκτός έδρας σε αυτή τη φάση του Uleb Cup. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος νίκησε τον Άρη στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιζε χωρίς Οικονόμου, Μαρμαρινό, Ηλιάδη. Είναι σημαντικό που ανατρέξαμε το σκορ. Προσπαθώ να λέω στους παίκτες μου να μην επηρεάζονται από το φόβο της ήττας, να μην παρατάνε το ματς ακόμα κι αν χάνουμε με μεγάλη διαφορά. Στη ρεβάνς, οι φίλαθλοί μας θα γεμίσουν το γήπεδο και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε ξανά τον Πανιώνιο. Θα πρέπει αν δουλεύομε αγώνα με αγώνα, να βελτιώνουμε την εικόνα και τη νοοτροπία μας. Να μην κοιτάμε πολύ μακριά στο μέλλον. Ένας προπονητής ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη χημεία της ομάδας, με την αλλαγή του Μπρούερ. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις σημαντικούς παίκτες. Πάντως, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, από κάποιους περιμένω περισσότερα», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη που-σημειωτέον-ξεκίνησε την εν Ελλάδι καριέρα του από τον Πανιώνιο.
Η μεγάλη νίκη του Άρη αυτή καθεαυτή είναι πάντως αυτό που μένει στους «κίτρινους» την Τρίτη το βράδυ.
«Δεν παίξαμε καλά κόντρα στον Πανιώνιο. Χάσαμε πολλές μάχες σε άμυνα και επίθεση, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε το ματς, κάτι που μας δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Ράιαν Στακ, ο οποίος δε θέλησε να μείνει περισσότερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση», συμπληρώνοντας πως «ο Πανιώνιος δεν πρέπει να υπάρχει άλλο στο μυαλό μας, αλλά μόνο ο αγώνας κόντρα στον Μακεδονικό».
Τις δηλώσεις του Αμερικανού σιγοντάρουν όλοι οι άνθρωποι των «κίτρινων» και περισσότερο ο Ιταλός τεχνικός, που φαίνεται πως έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους παίκτες του.