Μειώνονται αισθητά τα αγωνιστικά προβλήματα του Σούλη Μαρκόπουλου, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο Γαλάτσι. Ο Μακεδόνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όλους του παίκτες του, αφού ο μόνος που παραμένει εκτός προπονήσεων είναι ο Τρι Σίμονς και αυτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από έναν ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι, και για να μη γίνει κάποια μεγαλύτερη ζημιά για τον παίκτη, αποφασίστηκε και την Πέμπτη να μην ακολουθήσει τους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, κάτι που πιθανόν θα συμβεί την Παρασκευή.

Από εκεί και ύστερα, υπάρχει φανερή ικανοποίηση στον «δικέφαλο» εξαιτίας των δυο συνεχόμενων νικών στο τέλος του πρώτου γύρου και όλοι στους «ασπρόμαυρους» ευελπιστούν πως αυτό θα συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στέλνει ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Χατζηδάκης: Πολύ δυνατή ομάδα ο Ηρακλής, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Kανονικά στα Γιάννενα το Vikos Φalcons-Ολυμπιακός

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη