Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι μέχρι και το τέλος της τρέχουσας περιόδου ο Άλαν Άντερσον, ο οποίος αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πιτ Μάικλ στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα».

Ο γνωστός στους Ευρωπαίους φίλους του αθλήματος από τη θητεία του σε Μακάμπι (πέρυσι) και Τσιμπόνα (πρόπερσι), ξεκίνησε τη χρονιά στο NBDL και τους Θάντερμπερντς, το κάλεσμα ωστόσο των πρωταθλητών Ευρώπης – ελέω Μάικλ – μόνο ασυγκίνητο δεν μπορούσε να τον αφήσει.

Έτσι, ο 28χρονος γκαρντ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιον από τους Έλληνες εκπροσώπους στην Ευρωλίγκα (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό), στον δρόμο για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.


Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ με... σπασμένα φρένα: Έριξε 40άρα στην Μπασκόνια και σταμάτησε στους 121 πόντους!

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»