Πίστωση χρόνου μέχρι τη νέα σεζόν ζήτησε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Βασίλης Βούζας. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Καρδίτσας και τόνισε πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η εικόνα των «πράσινων» θα αλλάξει.

Βασίλης Βούζας (προπονητής Λεβαδειακού): «Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Μετά το πρώτο γκολ όλα ήταν πιο εύκολα για μας, διότι ο αντίπαλος ανοίχτηκε και βρήκαμε χώρους. Πιστεύω ότι με το δεύτερο τέρμα το παιχνίδι κρίθηκε. Η ομάδα μας τη νέα χρονιά πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη».

Κώστας Παπαδάκος (προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας): «Θεωρώ ότι το πεναλτι που υπέδειξε εις βάρος μας ο διαιτητής ήταν αμφισβητούμενο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καλή προσπάθεια που έκαναν. Πιστεύω ότι η θέση της ομάδας μας είναι πλασματική. Η ομάδα θα ενισχυθεί πολύ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube