Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από τότε που αποφάσισε να επαναπατριστεί για χάρη του Παναθηναϊκού, στην Πορτογαλία, όμως, δεν τον έχουν ξεχάσει.

Ο Κώστας Κατσουράνης παραχώρησε συνέντευξη στη ''Record'' και αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του, την Μπενφίκα, στο φίλο του, Νούνο Γκόμεζ, αλλά και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, για τον οποίο είπε: « …είδα την καταπληκτική δουλειά που έκανε στην Πόρτο και ελπίζω να κάνει τα ίδια και στον Παναθηναϊκό»!

Αναλυτικά, ο μέσος του Παναθηναϊκού είπε:

Για τον Φερέιρα: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για τον Φερέιρα και χρειάζεται να μάθει την κουλτούρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τρία χρόνια που ήμουν στην Πορτογαλία είδα την καταπληκτική δουλειά που έκανε στην Πόρτο και ελπίζω να κάνει τα ίδια και στον Παναθηναϊκό και να κερδίσει πολλούς τίτλους».

Για τους λόγους που έφυγε από την Μπενφίκα: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Μπενφίκα και ο μόνος λόγος που έφυγα ήταν η οικογένεια μου, καθώς δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα. Δεν είναι εύκολα τα ταξίδια αυτά, αλλά… κόλαση. Ο μόνος λόγος που έφυγα από την Μπενφίκα ήταν αυτός και δεν είπα ψέματα».

Για τον Νούνο Γκόμεζ και το γεγονός πως το καλοκαίρι -κατά πάσα πιθανότητα- θα σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Ο Νούνο Γκόμες είναι ένας μεγάλος παίκτης και ένας μεγάλος φίλος. Θα ήθελα να τον έχουμε εδώ. Είναι πολύ έξυπνος και πολύ περισσότερα από ένας απλός ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλύτερο για αυτόν. Είναι ένα σύμβολο της Μπενφίκα».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»