Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 8.5 εκατ. λιρών (10 εκατ. ευρώ) για να αποκτήσει τον επιθετικό της Ουτρέχτης, Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ είναι η Λίβερπουλ, όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα talksport.co.uk, αφού οι εμφανίσεις του νεαρού παίκτη είναι αρκετά καλές, παρά την κακή φετινή παρουσία της ομάδας του τόσο στην Eredivisie, όσο και στο Europa League.

Ο 21χρονος Ολλανδός έχει σκοράρει ήδη 11 φορές σε 17 αγώνες στους οποίους ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν και αποτελεί την ποδοσφαιρική «όαση» της Ουτρέχτης η οποία βρίσκεται μόλις και μετά βίας στη 10η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος. Όπως εικάζει η ιστοσελίδα που δημοσίευσε την είδηση, το ενδιαφέρον των «κόκκινων» προέκυψε από τα δύο παιχνίδια που έδωσαν απέναντι στους Ολλανδούς στη φάση των ομίλων του Europa League, στα οποία ο Φαν Βολφσβίνκελ άρεσε στον τεχνικό της Λίβερπουλ, Ρόι Χότζον.

Η ιστοσελίδα μάλιστα του Talksport αναφέρει πως οι σημαντικές εξελίξεις για το θέμα θα προκύψουν πριν εκπνεύσει το σαββατοκύριακο, αφού όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, η πρόταση των Άγγλων είναι η μοναδική επίσημη για την ώρα για τον ταλαντούχο επιθετικό.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός Ολλανδός έχει ακουστεί και για ομάδες από Ιταλία και Γερμανία, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τη διοίκηση κάποιου συλλόγου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube