Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του στην γαλλική αγορά και από αυτή πιθανότατα θα προέρχεται ο παίκτης που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερα ονόματα παικτών που αγωνίζονται στο Championnat και ενδιαφέρουν τους «ερυθρολεύκους», με το τελευταίο δημοσίευμα να αναφέρεται στον Στεφάν Σεσενιόν της Παρί. Ο δανεισμός του Μήτρογλου ανοίγει το δρόμο για μία ακόμη μεταγραφή!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωστοποιήσει ότι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μόνο μία μεταγραφή τον Ιανουάριο. Κι αυτή, σύμφωνα με όσα έχουν ισχυριστεί «ερυθρόλευκα στόματα», θα είναι παίκτης, ο οποίος θα διαθέτει μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ιμπαγάσα.

Στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών «παρελαύνουν» καθημερινά διάφορα ονόματα παικτών, όπως οι Σάντσεζ και Αρούνα. Όμως, το τελευταίο δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου κάνει λόγο για τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Στεφάν Σεσενιόν, ο οποίος κατάγεται από το Μπενίν.

Για τον 26χρονο παίκτη, ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «Mercato 365» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Λιλ, Φενέρμπαχτσε και Ντόρτμουντ.

Πάντως, αυτό που φέρεται ως δεδομένο είναι ότι ο Σεσενιόν θέλει να αποχωρήσει από την Παρί επειδή προσφάτως είχε τσακωθεί με τον προπονητή του συλλόγου, Αντουάν Κομπουαρέ.

"Φέρνει" κι άλλον έναν ο Μήτρογλου

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Μήτρογλου θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να «ψαχτεί» και για έναν επιθετικό, ο οποίος απλά θα πλαισιώνει το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή, η αναζήτηση ενός φορ δεν πρόκειται να γίνει ένα από τα θέματα που «καίνε» τους Πειραιώτες.

Παρ' όλα αυτά, μετά τα μισά της μεταγραφικής περιόδου και σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη που θα πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας, τότε και μόνο ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει και δεύτερη μεταγραφή.

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Προς ανανέωση ο Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Αγοράζει τον Μεϊτέ, κοιτάει και για φορ-γκολτζή»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να πετύχει μία καλύτερη αναβάθμιση στις θέσεις που καίγεται»

Νικολακόπουλος: «Γιατί είναι πολύ σημαντικός ο Ελ Κααμπί στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού»

Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι - Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

Ρίκο: «Ο Μεντιλίμπαρ φώναζε ''να ζήσει η μάνα που γέννησε τους Έλληνες''» - Το… παράδοξο με τον Παπαδούδη στη φιέστα!

Αστέρας Τρίπολης: Ενεργοποιεί το plan b μετά το ναυάγιο με Σλίβκα

«Η ομάδα που κατέκτησε το ένα και μοναδικό League Cup»: Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ το τρόπαιο

Γκαγκάτσης: «Ψηφοδέλτιο αναδόμησης για την ΕΠΟ - Έχουμε πάνω από 50 ψήφους»

Τσακίρης: «Μετά τον Ντέμη, το 11 βρήκε πολύ σωστή… πλάτη – Τα γκολ που ξεχώρισα από τον Αραούχο»