Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ίντερ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αντρέα Ρανόκια.
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βάλτερ Σάμουελ, ο νέος τεχνικός των «νερατζούρι», Λεονάρντο ήθελε έναν κεντρικό αμυντικό και πρώτο όνομα στην λίστα ήταν ό ποδοσφαιριστής της Τζένοα.
Ο 22χρονος Ιταλός ανήκε ήδη στην ομάδα του Μιλάνο κατά το ήμισυ και μόνο οι λεπτομέρειες έχουν μείνει για να ολοκληρωθεί το 100% των δικαιωμάτων του στους πρωταθλητές. Το ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των «ροσομπλού», Ενρίκο Πρετσιόζι ενώ το ίδιο έκανε και ο πατέρας του παίκτη, ο οποίος δήλωσε, «μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εγκατέλειψε την προπόνηση της Τζένοα και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Μιλάνο. Δεν ξέρω πότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο».