Μπορεί το όνομα του Κώστα Φορτούνη να φιγουράρει ψηλά στο ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης (λόγω του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού) και στην επικαιρότητα να βρίσκονται επιπλέον η εύρεση επιθετικού και επιτελικού μέσου, όμως ένα ακόμα σημαντικό θέμα, το οποίο «καίει» τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτά των πολλών συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά συμβόλαια παικτών ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Ιούνιο και από την επόμενη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Οι Αντώνης Λαδάκης, Σεμπάστιαν Καρέρα, Ματίας Ντεγκρά, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Αντριάν Μπαστία μένουν ελεύθεροι. Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει να συνεχίσει για ένα χρόνο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Μπαρτολίνι, αγωνίζονται βασικοί και σίγουρα οι άνθρωποι του Αστέρα θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες επαφές προκειμένου να κρατήσουν αυτούς που θέλουν ενόψει και της επόμενης σεζόν.

Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»