Το Φεβρουάριο του 2011 θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Μάρκος Σένα η Βιγιαρεάλ. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός έχει υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στον δεξιό μηρό και οι ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δέκα εβδομάδες.

Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά 27 φορές διεθνής με την Ισπανία ποδοσφαιριστής είχε υποστεί τον συγκεκριμένο τραυματισμό στο ισόπαλο 0-0 με τη Βαλένθια για το Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Τσιγκρίνσκι:«Αμφέβαλλα για κάθε μου βήμα με τον Γκουαρδιόλα - Σε σχέση με τις προπονήσεις, ο Μέσι στα ματς κάνει το 40%»

Κρούση από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκουεΐ της Κρίσταλ Πάλας

Υποψήφιος επενδυτής της Σεβίλλης ο Σέρχιο Ράμος

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!