Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες, αναφερόμενος στις 4 ώρες και 15 λεπτά που διήρκησε το παιχνίδι, ενώ για το παιχνίδι απλά σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός.
«Πίστευα ότι έχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω τι έγινε. Έπρεπε όμως να παίξουμε δύο, τρεις ώρες ακόμα για να μπούμε στο Γκίνες, αν δεν μπήκαμε ήδη με 4 ώρες και ένα τέταρτο παιχνίδι», σχολίασε ο Ντούντα.
Στην συνέχεια-καθώς συνέντευξη τύπου δεν πραγματοποιήθηκε- ο Ντούντα έκανε ένα σχόλιο για το παιχνίδι: «Ήμασταν σοβαροί και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι».