Τους λόγους που προτίμησε την Κολωνία έναντι του Παναθηναϊκού, αλλά και της Χέρτα Βερολίνου, έκανε γνωστούς ο Σλάβομιρ Πέτσκο, ο οποίος επεσήμανε πως είχε στα χέρια του επίσημη πρόταση από τους «πράσινους».

«Στο Βερολίνο δεν ήθελα να πάω γιατί δεν με ενδιέφερε να αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Από την άλλη βέβαια σκέφτηκα πολύ την πρόταση που είχα στα χέρια μου από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήμουν αποφασισμένος να παίξω στην Bundesliga» δήλωσε ο Πολωνός επιθετικός στην ιστοσελίδα “sport.wp.pl” της πατρίδας του.

Ο Πέτσκο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών ως δανεικός στην Κολωνία, η οποία διατηρεί οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan Super League: Η 5η αγωνιστική πριν από τη διακοπή – Τα μεγάλα ματς της Κυριακής

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Οι Αγρινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν σταθερότητα

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός: To απόλυτο περνάει από τη Νίκαια

ΟΦΗ-Asteras AKTOR: Κρύβει παγίδες η επιστροφή των Κρητικών στην ελληνική πραγματικότητα

Βόλος Elabet-ΑΕΚ: Για να αφήσει πίσω τις εκτός έδρας δυσκολίες η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Φουριόζος από την Ευρώπη σε επικίνδυνη δοκιμασία

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικό να πάει με νίκη στη διακοπή ο ΠΑΟΚ - Η διαφορετική προσέγγιση του Λίσι»

Χωρίς πέντε με ΑΕΚ ο Βόλος

Δεσύλλας: «Όλα για τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις και τα διλήμματα Νίστρουπ για την 11άδα»

Τσανάκας: «Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό - Δεν είναι πλέον από τις πρώτες επιλογές ο Ντάνι Γκαρθία»