Ο Γιάννης Μπορούσης δεν θα μπορέσει να παίξει κατά του Κολοσσού Ρόδου για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Ο διεθνής σέντερ αντιμετώπισε ένα μυϊκό πρόβλημα στη μέση στην τελευταία προπόνηση και δεν γυμνάστηκε για προληπτικούς λόγους.

Με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή των «ερυθρολεύκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Μπουρούσης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί και να μπορέσει να δώσει το «παρών» κανονικά στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 12 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλησε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του…

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα και φορμαρισμένη. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Μην ξεχνάμε ότι εκεί διέλυσε και τον Άρη και τον Πανιώνιο. Είναι σίγουρα από τις πέντε καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει προσοχή. Πρέπει να παίξουμε οργανωμένα και να σταματήσουμε για αυτούς τα εύκολα καλάθια. Χρειαζόμαστε μια καλή άμυνα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»