Χαρούμενος από την επέκταση του συμβολαίού του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδα στην οποία βρίσκεται από 18 ετών, είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός θα «υπηρετεί» τους Μαδριλένους μέχρι το 2014, ενώ τόνισε πως η υπογραφή του αποτελεί δέσμευση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η επέκταση του συμβολαίου μου δεν είναι μια απλή υπογραφή, αλλά μια δέσμευση προς την Ατλέτικο, ομάδα που βρίσκομαι από 18 ετών. Θέλω να βελτιωθώ περισσότερο και να κερδίσω πολλούς τίτλους», ήταν τα λόγια του 22χρονου στράικερ.

Ο Αγκουέρο βρίσκεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2006, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 22 παιχνίδια, έχοντας βρει δίχτυα 14 φορές.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!