Ο Κλεμάν Ενγκουάτ Μαχόπ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", όπου τον υποδέχτηκε ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, Εμπενίζερ Χάγκαν.

Ο Μαχόπ ήταν λιγομίλητος: «Θεωρώ καλή ομάδα τον Ηρακλή και γι' αυτό έρχομαι. Δεν θέλω να πω κάτι για το συμβόλαιο. Θα δούμε στην συνέχεια», ενώ σε ερώτηση για τη θέση που αγωνίζεται, ανέφερε: «Εξαρτάται από τον προπονητή, και το τι θέλει από μένα».

Ο 23χρονος, αρέσκεται να παίζει πίσω από τον φορ ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ, λόγω της ταχύτητάς του, παίζει εύκολα και στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.

Αύριο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του. Ο Ηρακλής έδωσε 50 χιλιάδες ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο του περιφερειακού επιθετικού, τον οποίο ανακάλυψε η Μπάγερν Μονάχου που τον έφερε στην Ευρώπη.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο