Την απόφασή του να σταματήσει να δίνει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση των «λιονταριών» ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια ξανά σε φιλοξενούμενους. Η απόφαση αυτή θα ξεκινήσει από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους και νιώθει ντροπιασμένη προς τον φίλαθλο κόσμο των Σερρών για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Σερρών στον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, όπου οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έκαναν «κατάληψη» στις θέσεις διαρκείας των Σερραίων φιλάθλων με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και την ιδιωτική ασφάλεια, οι οποίες δεν μπόρεσαν να επιβληθούν όπως έπρεπε και απλά έβλεπαν παθητικά τα όσα συνέβησαν.
Μάλιστα προς αποφυγήν άλλων τέτοιων συμβάντων, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόφαση της να μην παραχωρεί από δω και στο εξής εισιτήρια σε καμία ομάδα, αφού δεν μπορούν να τηρηθούν οι κανονισμοί και οι νόμοι, σύμφωνα με αυτά που ζήσαμε στο χθεσινό αγώνα. Η απόφαση αυτή τίθεται σε ισχύ από τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ όπου και επίσημα ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζήτησε την επιστροφή των εξακοσίων εισιτηρίων που είχαν δοθεί».