Σε ευχάριστο κλίμα, ύστερα από τη νίκη της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό, δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής βρίσκονται δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας ποινών και τραυματισμών.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κόκε και Μενδρινό, οι οποίοι τραυματιστήκαν στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Καβάλα. Τραυματίες ακόμη είναι οι Τζέζαρεκ, Αγτζίδης και Αλβάρο Σουάρεθ Πορτίγια, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Ανέτοιμοι και εκτός αποστολής είναι οι Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης και τον Κριστιάν Πορτίγια, του οποίου ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο. Τη δεκάδα, στην οποία δεν μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός του Άρη, συμπληρώνουν οι Κουλουχέρης και Φατί, οι οποίοι εκτίουν την ποινή τους.

Οι Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Ρουίζ, Οικονομόπουλος και Κατίδης, αποτελούν τους 17 «εκλεκτούς» του Κούπερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν χάνει την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα. «Παρά τις δυσκολίες λόγω των πολλών τραυματισμών, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει η ομάδα μας να παρουσιαστεί πολύ μαχητική και να πραγματοποιήσει μία μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Μία πολύ ποιοτική ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην δική μας ομάδα ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε.

Στην εθνική νέων οι Μπουγαΐδης, Κατίδης

Στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους δύο εντός έδρας, φιλικούς, αγώνες (11,13/1), θα βρίσκονται οι Μπουγαΐδης και Κατίδης, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ την ΠΑΕ Άρης. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού (ώρα 16:00), ενώ η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ Δήμου Καστοριάς (ώρα 15:00).

Ανανέωση συνεργασίας

Για ακόμη μια σεζόν η ΟΠΑΠ Α.Ε θα είναι ο κύριος χορηγός της ΠΑΕ Άρης, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για το 2012-2013. Ωστόσο, η ΟΠΑΠ Α.Ε θα προβάλλεται στις φανέλες των παικτών, μέσω του παιχνιδιού «ΚΙΝΟ», όπως συμβαίνει και φέτος.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΟΦΗ: Ένωση με κεκτημένη ταχύτητα, ψάχνει νίκη πρωτιάς κόντρα στους Κρητικούς για το ιδανικό αντίο στο 2025!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική

TAGS: Άρης