Προσοχή συνέστησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (08/01, 17:00, ΕΤ-1) με τον Ίκαρο Καλλιθέας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Οι «πράσινοι», που φιλοξενούνται από τους «νεοφώτιστους» στο κλειστό της Γλυφάδας για την ενδεκάτη αγωνιστική της Α1, θέλουν να κάνουν το 11/11 πριν την μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και για αυτό θα πρέπει να παίξουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση, τόνισε ο Σέρβος κόουτς.
«Μπορεί ο προσεχής μας αντίπαλος να είναι νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, όμως συνθέτει ένα πολύ καλό σύνολο που θέλει προσοχή. Έχει πολύ καλή ομάδα και διανύει αυτή την εποχή και μια περίοδο φόρμας», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που φαίνεται και από τη νίκη του μέσα στην Καβάλα. Αυτό σημαίνει για εμάς πως θα πρέπει να είμαστε και στα 40΄ σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη».
Στο ίδιο μήκος με του προπονητή του ήταν και οι δηλώσεις του γκαρντ του «τριφυλλιού», Μιλένκο Τέπιτς: «Είναι ένας ακόμη αγώνας στον οποίο θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι ένας καλός «οδηγός» και για τον αγώνα με τον Ίκαρο. Είναι μια ομάδα που δημιουργεί ένα καλό σύνολο, χρειάζεται προσοχή. Η νίκη είναι πάντα ο στόχος, αλλά αυτό που θέλουμε επίσης είναι μια καλή εμφάνιση, ανάλογη με αυτή που πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να παίξουμε με την ίδια ένταση σε επίθεση και άμυνα».
Το προφίλ του συγκροτήματος του Άρη Λυκογιάννη, ανέλυσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος επιπλέον εξήγησε πια στοιχεία θα πρέπει να προσέξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.
«Η συνέχεια μας θέλει να παίζουμε σε δύο εικοσιτετράωρα. Παίζουμε εκτός, με μια ομάδα που ναι μεν είναι νεοφώτιστη στην Α1, αλλά όπως είχα πει και στην αρχή του πρωταθλήματος, πίστευα ότι θα είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος μαζί με την Καβάλα. Και μέχρι τώρα επιβεβαιώνομαι. Με την προσθήκη του Χάρις έχει αλλάξει διάσταση στο παιχνίδι της. Ήταν πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα. Δίνει έμφαση στον πρωτεύον αιφνιδιασμό, τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, είναι αθλητική ομάδα και δεν πρέπει να της δώσουμε το δικαίωμα να τρέξει. Και αυτό θα ξεκινήσει από τη δική μας σωστή επίθεση. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί τρέχουν και μετά από καλάθι», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Ομπράντοβιτς και συνέχισε:
«Αιχμή του δόρατος είναι οι Χάρις, Καλαμπόκης, ΜακAλάρνι. Ακόμη και τα τεσσάρια και τα πεντάρια τρέχουν καλά, οπότε το πρώτο μέλημά μας θα είναι να τους σταματήσουμε. Ο Χάρις έχει αρκετές καταστάσεις από τα χαμηλό ποστ και απομονώσεις. Είναι παίκτης που τον έχουμε αντιμετωπίσει και στον Κολοσσό και στο φιλικό με την Ιγκοκέα. Ξέρουμε τον παίκτη, είναι πολύ αθλητικός, έχει δικές του φάσεις. Ο Καλαμπόκης έχει τεράστια εμπειρία και δικαίως έχει μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και έχει επιβραβευτεί με την παρουσία του στην Εθνική. Αγαδάκος και Τόμπσον στους ψηλούς είναι αυτοί που κάνουν παιχνίδι, ο Κράσιτς έχει τη δυνατότητα να ανοίξει την άμυνα, καθώς σουτάρει απ’ έξω. Τέσσερις παίκτες είναι αυτοί που στο σκοράρισμα οδηγούν οι Τόμπσον, ΜακΑλάρνι, Καλαμπόκης και Χάρις και θα πρέπει να τους προσέξουμε. Συνολικά είναι ομάδα αθλητική και θα αγωνιστεί ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και είναι άκρως ανταγωνιστική. Θέλουμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και να δείξουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, το έχουμε ξαναπεί, ο Μπατίστ ανεβάζει ρυθμούς και αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο Νίκολας».
Εισιτήρια για Ολυμπιακό
Όσον αφορά στα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα (Παρασκευή 07/01) ως τις 8μ.μ. αύριο (Σάββατο 8/1) 9π.μ-6μ.μ. και την Κυριακή (9/1) 9π.μ.-6μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων)».