Νίκη για να μπορέσουν να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος θέλουν στον Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου σε δηλώσεις του μετά από τη σημερινή προπόνηση.

«Μετά το κακό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου κόντρα στον Αστέρα, η ανάγκη μας να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου μεγαλώνει», τόνισε –αρχικά- ο Καραγεωργίου και συνέχισε:

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει δείξει την αξία της σε πολλές εκτός έδρας αναμετρήσεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι απ' όλες τις πλευρές για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΟΦΗ: Ένωση με κεκτημένη ταχύτητα, ψάχνει νίκη πρωτιάς κόντρα στους Κρητικούς για το ιδανικό αντίο στο 2025!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική