Να αφήσουν πίσω το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στον εναρκτήριο αγώνα του δεύτερου γύρου θέλουν στον Εργοτέλη, που άυριο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία, με τους Κρητικούς να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Στην προπόνηση οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής και συνέχισαν παίζοντας οικογενειακό δίτερμα. Ο Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σιάκκα, Σαρρή, Χρυσοφάκη, Μπερτόσα, Κανδηλάκη και Καβουσάκη.
Οι Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Ολίσε, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Φραγκουλάκης, Χαντί, Αλεξόπουλος, Καρέλης, Λεάλ, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρομάνο και Μπούντιμιρ, είναι οι 20 «εκλεκτοί» που θα βρίσκονται στην αποστολή.
Σταυρούλα Σάββα