Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού θα ισχύσει η τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους» από τον αθλητικό δικαστή για τις πέντε επιπλήξεις που συμπλήρωσαν στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Μαρούσι την Τετάρτη. Συνεπώς, το Σάββατο (18/2) η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στις 18:30 με τον κόσμο στο πλευρό της, ενώ το αντίθετο θα συμβεί στον αγώνα με τη Λάρισα.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα αναμένεται στις 20:00 ο Ιβάν Κόλιεβιτς. Το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» προμηθεύτηκε το πρωί την αθλητική βίζα από το ελληνικό προξενείο και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τη Μάλαγα στην πρεμιέρα της φάσης των 16 της Ευρωλίγκα. Ο 21χρονος Σέρβος πλέι μέικερ θα βρίσκεται το Σάββατο στις κερκίδες του φαληρικού σταδίου, ενώ την Κυριακή θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος, στη διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, τα οποία τιμώνται 5, 10 και 20 ευρώ, ενώ το Σάββατο θα διατίθενται από τα εκδοτήρια και τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάλαγα (10, 20 και 30 ευρώ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube