Τον τίτλο του MVP της 8ης αγωνιστικής κέρδισε ο Φράνκο Νάκιτς που με τους 27 πόντους που πέτυχε συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Ολύμπιας επί του Ολυμπιακού το Σάββατο.


Πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Φράνκο Νάκιτς. Ο έμπειρος γκάρντ της Ολύμπιας Λάρισας μετά την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο αναδείχτηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου ως ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής λαμβάνοντας συνολικά 48 ψήφους. Σημειώνουμε ότι με τον τίτλο αυτό ο Νάκιτς «φλέρταρε» σε τρεις αγωνιστικές χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον κατακτήσει.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κουαντρέ Λόλις της ΑΕΚ ο οποίος συγκέντρωσε 26 ψήφους, ενώ τρίτος ήταν Ντίλαν Πέϊτζ της ΜΕΝΤ με 16.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Νάκιτς (Ολύμπια) 48
Λόλις (ΑΕΚ) 26
Πέϊτζ (ΜΕΝΤ) 16
Σέκουλιτς (Μαρούσι) 8
Παπαμακάριος (Μακεδονικός) 6
Νικολαϊδης Π (Ιωνικός) 5
Οικονόμου (Πανιώνιος) 3
Ουότσον (Πανιώνιος) 3
Μπέϊλι (ΑΕΚ) 2


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του