Μπορεί όλος ο κόσμος να μιλά για τα καλύτερα λόγια για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα να έσπευσε να τον χρίσει διάδοχό του, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι παραμένει προσγειωμένος. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι της Μπαρτσελόνα τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, δεν έχουν ακόμη πετύχει κάτι.

«Είμαι κολακευμένος από όσα λέγονται για μένα, αλλά ακόμη αισθάνομαι πως δεν έχω καταφέρει τίποτα. Ούτε η ομάδα μας έχει καταφέρει ακόμη κάτι. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Απομένουν ακόμη πολλές αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και υπάρχει ο επαναληπτικός με την Τσέλσι. Η Τσέλσι διαθέτει παίκτες που μπορούν να πετύχουν δύο γκολ στο Καμπ Νου, συνεπώς δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα τελειωμένο. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση και διαθέτουμε μεγάλη επιθυμία να προκριθούμε», δήλωσε ο Αργεντίνος άσος, που αρνήθηκε τις κατηγορίες περί θεάτρου που του προσάπτουν οι της Τσέλσι: «Δεν ακούω αυτά που λέγονται, δεν έκανα θέατρο, ούτε και κάνει κάποιος από τους συμπαίκτες μου. Έχω ακόμη το σημάδι από το χτύπημα του αντιπάλου. Ποτέ δεν ήμουν από τους παίκτες που κάνουν θέατρο».

Τέλος, ερωτηθείς για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αναμένεται να δώσει το «παρών» με την εθνική ομάδα της χώρας του, απάντησε: «Είναι ακόμη πολύ νωρίς να σκεφτώ για το Μουντιάλ. Θα το σκεφτώ μόνο αφού έχουμε πάρει τα πάντα με τη Μπαρτσελόνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube