Ο Γιόζεφ Μπλάτερ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξει η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση εκ μέρους των εθνικών ομάδων της λίστας με τους 23 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η FIFA έχει ορίσει την 15η Μαΐου ως τελευταία ημέρα για την ανακοίνωση των αποστολών ωστόσο, μετά από αντιδράσεις πολλών τεχνικών, φαίνεται ότι αυτή μπορεί να αλλάξει.

«Το θέμα δεν έχει τελειώσει» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιόζεφ Μπλάτερ, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων εκ μέρους αρκετών ομοσπονδιακών προπονητών.

Τελευταίος, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τόνισε : «Η προθεσμία είναι πολύ μικρή και πιστεύω ότι και άλλοι τεχνικοί εθνικών ομάδων δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόφαση της FIFA. Το θέμα θα το συζητήσουμε στο φόρουμ των προπονητών και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την ημέρα».

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η απόφαση των γιατρών για Λουτσέσκου και το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης

Τελικά ποιος κατέκτησε το Κόπα Άφρικα; Το ρεπορτάζ της Le Monde που αποκαλύπτει γιατί ο τίτλος παραμένει… χωρίς κάτοχο!

Κρίσιμες ώρες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Σύσκεψη γιατρών, αποφασίζουν για πιθανή επέμβαση - Ένταση με τα ΜΜΕ

Οι παίκτες της Παρτίζαν φόρεσαν μπλούζες για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Μιρτσέα Λουτσέσκου-Τι είπε ο Ραζβάν αποχωρώντας από το νοσοκομείο

Σκελότο σε ρόλο… πυροσβέστη: Έσβησε φωτιά την ώρα του αγώνα στην Ελβετία

Υπουργός Υγείας Ρουμανίας για Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η υγεία του επιδεινώθηκε»

Σε τεχνητό κώμα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - Ταξιδεύει αμέσως μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για Βουκουρέστι ο Ραζβάν

Επιδείνωση στην υγεία του Μιρτσέα Λουτσέσκου-Μεταφέρθηκε στην εντατική

Δύο γκολ και παράσταση από τον Τσακίρη στο 3-0 της Σαν Χοσέ