Η Ολύμπια Λάρισας γνώρισε την ήττα από την ΑΕ Λεμεσού με 89-80 και πλέον μετράει 5 ήττες σε 6 αγώνες στην διοργάνωση της FEL.

Τι και αν αγωνιζόταν στην Κύπρο, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Οι Θεσσαλοί για ακόμα ένα παιχνίδι, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και πλέον φιγουράρουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του Δ΄ Ομίλου.

Κορυφαίοι για την Ολύμπια Λάρισας οι Λάππας και Γκραντ που τελείωσαν το παιχνίδι με 15 πόντους. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κινγκ με 26 πόντους και ο Ράζιτς με 21.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Λεμεσού: Ράζιτς 21(4), Κουνούνης 9, Μίλοβιτς 11(1), Περεντός 3, Χριστοδούλου 12, Μακ Ντόναλντ 7, Κινγκ 26(2).

Ολύμπια Λάρισας: Παπαβασιλείου, Μπάρκλει 8(2), Καράτζιος 6(1), Λιάκος 3(1), Λάππας 15, Γκραντ 15(2), Κακλαμάνος 6(2), Μπένερμαν 14(2), Νάκιτς 9(1), Χαρισμίδης 2, Παπακώστας, Γιόνζεν 2.

Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!