Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Μαρτίν με δηλώσεις του, παραμονή της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή της «Βασίλισσας».

«Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα έχω ολοκληρώσει κατά 99% τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς. Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Προς το παρόν πρέπει να στηρίξουμε την παρούσα κατάσταση και τον προπονητή που έχουμε για όσο διάστημα παραμείνει στην θέση του» τόνισε σχετικά ο νέος πρόεδρος των «μερένχες».

Υπενθυμίζεται, ότι ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Χουάν Ραμόν Λόπεθ Κάρο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Βάντερλει Λουξεμπούργκο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube