Ο Αρης μπορεί να πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικα του ULEB CUP, όμως όλοι στους «κιτρινους» παραμένουν ψύχραιμοι και δεν πετούν στα σύννεφα και ασχολούνται με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στη συνέχεια, χωρίς πάντως να παραγνωρίζουν τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν.

«Ακόμη δεν έχει τελειώσει η διοργάνωση. Ολοι θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του ULEB CUP, όμως υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου το Σάββατο μας περιμένει ο αγώνας κόντρα στον Πανελλήνιο και μετά θα κοιτάξουμε τη Χέμοφαρμ» εξήγησε στο ΑΠΕ, ο Αντρέα Ματζόν, συμπληρώνοντας πως «χρειάζεται να κρατήσουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οσον αφορά την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως «ήταν ένας αξιόλογος αντίπαλος, όμως εμείς ήμασταν σαφώς ανώτεροι και αξίζαμε την πρόκριση».

Το σκεπτικό του Ματζόν ασπάζονται πλήρως και οι παίκτες της ομάδας, βάζοντας ως προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή «τη νίκη επί του Πανελληνίου. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, αλλά εφόσον αγωνιστούμε όπως ξέρουμε θα κερδίσουμε το ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάικ Ουίλκινσον.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube