Παίκτης της Τσέλσι θέλει να γίνει ο Μίκαελ Μπάλακ σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του. Ο προπονητής των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο, έχει ήδη παραδεχτεί ότι θέλει στην ομάδα του τον 29χρονο μέσο που τον προσεχή Μάιο μένει ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου. «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει υπογραφεί αλλά οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη», δήλωσε ο μάνατζερ του Μπάλακ, Μίκαελ Μπέκερ μιλώντας στην εφημερίδα «The Guardian».

Ο Γερμανός επιθυμεί τετραετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές της τάξεως των 120.000 λιρών. Ενδιαφέρον της για τον ηγέτη της Μπάγερν είχε εκδηλώσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εγκατέλειψε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη μπήκαν η Ίντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Τη Δευτέρα ο Μουρίνιο τόνισε στην εφημερίδα «Bild»: «Τον θέλω. Έχει πει ότι χρειάζεται χρόνο πριν πάρει την απόφασή του. Είναι κάτι που το σέβομαι. Τώρα είναι δική του ευθύνη».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι η υπογραφή του Μπάλακ δε σημαίνει ότι θα φύγει από την ομάδα ο Φρανκ Λάμπαρντ. Άλλωστε όπως υποστηρίζει ο ίδιος θέλει και τους δημιουργήσει έτσι ένα «δίδυμο- όνειρο» στο χώρο της μεσαίας γραμμής. «Για μένα ο Μπάλακ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι πολύ έξυπνος, δυνατός στον τομέα της τακτικής και σκοράρει πολλά γκολ. Στην Ευρώπη για μένα, μόνο ο Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Οι δυο τους θα αποτελούν ένα δίδυμο- όνειρο», δήλωσε ο τεχνικός των «μπλε».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube