Με διπλές προπονήσεις θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Ολύμπια Λάρισας για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του στα πλέι οφ και εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, θα διεξάγει και ένα φιλικό για να δει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. «Θα δουλέψουμε σκληρά στο διάστημα που ακολουθεί, για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Πυλαίας, κόντρα στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πορτοκαλί».

Για τον φιλικό αγώνα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί, ο αντίπαλος δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη αλλά σίγουρα θα βοηθήσει τους παίκτες να αλλάξουν παραστάσεις, καθώς δεν θα περιοριστούν στις διπλές καθημερινές προπονήσεις.

Επιμέλεια: Ηλίας Σπινάσας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»