Με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και και συνολικό πρόστιμο 6.800 Ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Αρης από τον αθλητικό δικαστή για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Οι «κίτρινοι» θα εκτίσουν την ποινής τους στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, το Σάββατο 25 Μαρτίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Οι «κίτρινοι» συμπλήρωσαν πέντε επιπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα και όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός του ΕΣΑΚΕ, ο επόμενος εντός έδρας της τιμωρημένης ομάδας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

«Αθώοι» κρίθηκαν ΠΑΟΚ και Γιάννης Γκαγκαλούδης για τις δηλώσεις του Ελληνα πλέι μέικερ του «δικεφάλου», ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου. Το πρόστιμο όμως δεν το γλίτωσαν οι Ροδίτες, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν 2.200 Ευρώ.


Αναλυτικά ο ποινές:

Στον Άρη: Για καθένα από τα με διακοπή υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200,00€, ήτοι δυο επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 2.400,00€, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ της 11-3-2006.

Στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ, μετά την συμπλήρωση κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2005-06, πέντε επιπλήξεων, κατόπιν προειδοποιήσεων, επιβάλλεται:

α) ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα της χωρίς την παρουσία θεατών για μία αγωνιστική ημέρα, η οποία θα εκτελεστεί την επόμενη μετά την έκδοση της παρούσας απόφασης αγωνιστική ημέρα κατά την οποία θα είναι γηπεδούχος και σε περίπτωση που μεταξύ της έκδοσης της απόφασης μεσολαβεί χρονικό διάστημα μικρότερο από πέντε ημέρες, η απόφαση θα εκτελεστεί την μεθεπόμενη αγωνιστική και

β) χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ΕΥΡΩ.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ ο αθλητικός δικαστής απαλλάσσει:

α) Τον καλαθοσφαιριστή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, Γκαγκαλούδη Ιωάννη, από οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή, αναφορικά με τις δηλώσεις του κατά την συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΟΚ, της 12-3-2006.

β) Την ΠΑΟΚ ΚΑΕ από οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή αναφορικά με τις δηλώσεις του ως άνω καλαθοσφαιριστή της.


Στον Κολοσσό Ρόδου επιβάλλεται:

α) για την ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου, πρόστιμο 1.000 Ευρώ

β) για το με διακοπή υβριστικό σύνθημα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200 Ευρώ
για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 12-3-2006.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»