Η εισβολή των οπαδών της Φούλαμ στον αγωνιστικό χώρο του "Κρέιβεν Κότατζ" μετά τη λήξη του αγώνα της λονδρέζικης ομάδας με την Τσέλσι οδήγησε τη διοίκηση του συλλόγου στη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυσάρεστου αυτού γεγονότος.
Η συγκεκριμένη έρευνα δεν θα έχει σχέση με την ανάλογη διαδικασία που θα ξεκινήσει η αγγλική ομοσπονδία και που ενδέχεται να οδηγήσει στην τιμωρία της Φούλαμ. Υπενθυμίζεται πως η Φούλαμ επικράτησε με 1-0 με γκολ του Λουίς Μπόα Μόρτε. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα στις κερκίδες ήταν αρκετά τεταμένη λόγω του ακυρωθέντος γκολ που σημείωσε ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, στο 58ο λεπτό.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά τις αντιδράσεις του αμυντικού των πρωταθλητών Αγγλίας, Ουίλιαμ Γκαλάς, όταν αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ευτυχώς, τα χειρότερα αποφέυχθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου.
«Η FA καταδικάζει τη συμπεριφορά άμυαλων ατόμων, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο "Κρέιβεν Κότατζ" τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας, Μπράιαν Μπάργουϊκ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της FA, συμπληρώνοντας πως «αρχίζουμε την πλήρη διερεύνηση και θα συνεργαστούμε με την αστυνομία, τους συλλόγους και τα ΜΜΕ. Οταν αναγνωριστούν, η FA περιμένει ότι στους εμπλεκομένους φιλάθλους θα απαγγελθούν κατηγορίες από την αστυνομία, ενώ θα τους επιβληθεί και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα. Οι σκηνές που είδαμε την Κυριακή ήταν απαράδεκτες, όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σε αυτόν τον τομέα. Η συμπεριοφορά αυτής της φύσης πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και γρήγορα, προκειμένου να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους εμπλέκονται, ότι οι ενέργειές τους δε θα είναι ανεκτές».