Τις υπηρεσίες πέντε πολύτιμων στελεχών της θα στερηθεί η Λάρισα στον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Πέραν των γνωστών απουσιών του τιμωρημένου Γκαλίτσιου και του τραυματία Χλωρού, που διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, ο Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τρεις ακόμη παίκτες.

Ο λόγος για τους Σπάσιτς, Βέλα Τζούνιορ και Γκούγκα. Ο τελευταίος ήταν το πρόβλημα της ύστατης ώρας για τους «βυσσινί», καθώς ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Οι 18 εκλεκτοί των Θεσσαλών για τον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:45 είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Νταμπίζας, Φέρστερ, Σίμος, Έλντερ, Στουρνάρας, Διγκόζης, Κατσιαρός, Γκίκας, Τσιάτσιος, Μπαχράμης, Σέρμπαν, Παπακώστας, Αλωνεύτης, Καλαντζής, Γαβριλόπουλος, Κυπαρίσσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube