Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Τρίτη στον Απόλλωνα Πατρών, στις 11 Απριλίου θα εκδικαστεί από τον ΕΣΑΚΕ η προσφυγή του αρχηγού των «μελανόλευκων», Γιάννη Γεωργαλή. Τους Πατρινούς αναμένεται να εκπροσωπήσει ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Γρηγορίου. Ο Γεωργαλής έχει τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου από τη διοίκηση της ομάδας για τον επόμενο μήνα, εξαιτίας ανάρμοστων δηλώσεών του μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Την ίδια ώρα, με 1000 Ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε την Τρίτη η αχαϊκή ΚΑΕ από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, εξαιτίας της ρίψης αντικειμένων μέσα στο παρκέ του «Δ. Τόφαλος» στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ενσωμάτωση του Λιόρ Λιούμπιν στις προπονήσεις επιτρέπει στον Γιάννη Χριστόπουλο να προετοιμάσει χωρίς προβλήματα την ομάδα του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ο παίκτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «μελανόλευκους» στην προσπάθεια να μπουν στα πλέι οφ.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη η ΚΑΕ Απόλλων Πατρών έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ, στην οποία εκφράζει τις διαμαρτυρίες του για συγκεκριμένα σφυρίγματα των διαιτητών στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο «Δ. Τόφαλος». Οι Αχαιοί έχουν έντονα παράπονα από τον Τζάμο, τα οποία αναλύουν ενδελεχώς στην επιστολή τους. Κατά την πάγια τακτική του, ο Απόλλων Πατρών δεν εξέδωσε ανακοίνωση-διαμαρτυρία, αλλά απευθύνθηκε άμεσα στην Επιτροπή.

Τέλος, την Τετάρτη το μεσημέρι δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»