Προπονητικού χαρακτήρα ήταν το φιλικό που έδωσαν την Τρίτη στο κλειστό του Ελληνικού ο Πανιώνιος με το Μαρούσι. Μετά από κοινή συμφωνία των δυο τεχνικών αποφασίστηκε να μην κρατηθεί σκορ, και να δοθεί περισσότερο έμφαση στα συστήματα και στις δοκιμές των νέων παικτών.
Οι «κιτρινόμαυροι», ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο Γαλάτσι αγωνίστηκαν πλήρεις. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο,, πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί Γιαννουλάκος-Τσιότρας, οι οποίοι και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.
Από τον Πανιώνιο δεν αγωνίστηκαν οι Οικονόμου, Ταπούτος, Βασιλόπουλος και Πετρόπουλος.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, οι οποίοι έδειξαν σε καλή κατάσταση. Το πιο ευχάριστο είναι πως η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης