Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση του Τζάρεντ Χόμαν, όλο και βελτιώνεται. Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στο φιλικό του Ελληνικού με τον Πανιώνιο, απείχε από την προπόνηση της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή ένιωθε λιγότερες ενοχλήσεις και μπόρεσε εκτός από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, να κάνει και σουτ. Μετά την εξέλιξη αυτή, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να προλάβει το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ όλα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, οπότε θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε πλήρεις ρυθμούς.

Από κει και πέρα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση της βαθμολογίας, για την κατάκτηση της οποίας έχει πλέον τεράστιο βαθμολογικό αβαντάζ. Ο «δράκος», ήδη τσεκάρει και το νέο παίκτη της «Ένωσης», Τζερέλ Μπλάσινγκέϊμ και τον τρόπο με τον οποίο αυτός αγωνίζεται.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»