Εκτός «μάχης» για τον σημαντικό αγώνα με την Ξάνθη, τέθηκαν οι Μάριο Μπρέσκα και Αχμέντ Μαγκντί. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές, δεν κατάφεραν να προπονηθούν ούτε την Παρασκευή και πλέον ο Βαγγέλης Βλάχος δεν μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής. «Παίζεται» η συμμετοχή του Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ο Έλληνας επιθετικός, νοιώθει ακόμα ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Βέβαια, αν δεν αγωνισθεί, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» θα έχει μόνο έναν επιθετικό στην διάθεσή του, τον Δημητριάδη. Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, στο «στρατόπεδο» των Νεοσμυρνιωτών υπάρχει αισιοδοξία, πως η ομάδα μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στον αγώνα που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βοργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Λανουά επιδιώκει τη συσκότιση»

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»