Παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσουν να είναι οι Μερκούρης Καραλιόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος. Οι δύο παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους «Ποντίους», ο πρώτος για άλλα δύο χρόνια, ο δεύτερος για ένα.
Οι δύο αυτές κινήσεις της διοίκησης, αλλά αυτές που πρόκειται να ακολουθήσουν, είναι ενδεικτικές της πρόθεσης της διοίκησης του Απόλλωνα να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα ποιοι από τους δέκα παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν, θα μείνουν στην ομάδα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνέχεια με την ανακοίνωση της παραμονής άλλων δύο παικτών, με τους οποίους ήδη τα έχει βρει σε όλα. Πρόκειται για τον Κόφι Αμπονσά και τον Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, οι οποίοι, επίσης, συμπεριλαμβάνονται στον σχεδιασμό του Μάκη Κατσαβάκη ενόψει της νέας χρονιάς.
Ο τελευταίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμα στο θέμα της παραμονής του στην ομάδα και στη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά αυτό θεωρείται σίγουρο εφ' όσον η διοίκηση έχει αρχίσει να υλοποιεί τον σχεδιασμό του Έλληνα προπονητή.
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος