Την απόφασή της να μην παραλάβει ούτε ένα εισιτήριο για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Λάρισα στο «Αλκαζάρ», δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζει πως «μετά τις απαράδεκτες ενέργειες της διοίκησης της ΑΕΛ τον τελευταίο μήνα» αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε «παζάρι συμβιβασμών, εκδουλεύσεων και εξυπηρετήσεων εις βάρος του θεσμού του Κυπέλλου». Σαν συνέπεια αυτών και εφόσον ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως δεν τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα. Καταλήγοντας, η ανακοίνωση της Πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει πως ανωμαλίες σαν αυτή που δημιουργήθηκε, πλήττουν την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

«Παρακολουθούμε εδώ και ένα μήνα, τις απαράδεκτες ενέργειες της Διοίκησης της ΠΑΕ Λάρισας να δημιουργήσει μια έκρυθμη κατάσταση εν όψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους της Λάρισας, τους οποίους δεν εμποδίσαμε να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου στο στάδιο Καραϊσκάκη, αλλά καταδικάζουμε τις ενέργειες της Διοίκησης που παραβιάζοντας τη νομιμότητα, τους παρασύρει με στόχο να δημιουργηθούν βίαια επεισόδια.

Ταυτόχρονα, διαπιστώνουμε ότι οι υπεύθυνοι κρατικοί και ποδοσφαιρικοί φορείς, προεξαρχούσης της διοίκησης της Α.Ε.Λ. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας αρνούνται, ή ακόμη χειρότερα αδυνατούν, να εφαρμόσουν τις νόμιμες διαδικασίες.

Ο Ολυμπιακός αρνείται να συμμετέχει σε ένα ιδιότυπο παζάρι συμβιβασμών, εκδουλεύσεων και εξυπηρετήσεων εις βάρος του θεσμού του Κυπέλλου και εν τέλει των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Τα γεγονότα αυτά μας οδηγούν στην απόφαση εφ’ όσον δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, να μην παραλάβουμε ούτε ένα εισιτήριο και να δεχθούμε δήθεν «συμβιβαστικές» λύσεις.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί όλους τους υπεύθυνους φορείς, είτε αυτοί είναι κυβερνητικοί, είτε ποδοσφαιρικοί, να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες και να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους αυτοί που δημιούργησαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλη αυτή την ανωμαλία, που είναι ένα πλήγμα για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι μόνον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»