Η οικονομική ασυνέπεια των διοικούντων του Ηρακλη φέρνει νέα προβλήματα και κινητοποιήσεις στον Ηρακλή από τους καλαθοσφαιριστές του «γηραιού». Οι παίκτες της ομάδας δεν είδαν ανταπόκριση τον τελευταίο καιρό στην προσπάθεια να επικοινωνήσουν με κάποιον εκ των διοικούντων και πήραν την απόφαση να απόσχουν ξανά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «γηραιού».

Η συγκεκριμένη απόφαση βρίσκει σύμφωνο και τον Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας έδωσε προθεσμία στους διουκούντες να τακτοποιήσουν τις οφειλές που έχουν προς αυτόν.

Στην αποχή δε θέλησε να συμμετάσχει ο Μίρσα Κούρτοβιτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει διασφαλίσει τα χρήματά του, κάτι που ισχύει και για τους νεοαποκτηθέντες Ερβιν Ντράγκσιτς και Μίλαν Παρεζάνοβιτς.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»